Tråkigt

Publicerat: 2008-04-26 Kl: 01:18:24 | I kategori: Min vardag


Klockan är 01.10 och fan vad tråkigt jag har. Är inte trött heller så jag kan inte sova... SUCK. Hatar när det är såhär. Danne ligger och sover i godan ro så honom kan jag inte vara med heller. Har iallafall suttit & fixat lite med designen här på bloggen. Har lärt mig alla koder och allt nu :) Faktiskt ganska simpelt när man väl har lärt sig det. Kul när man kan ändra saker själv! Hehe. Det tar ett tag innan man fattar, man måste bara ha tålamod.

Inte tittat på Scary Movie än heller, vill inte känns det som. Den är inte så jävla intressant. KYLE XY VILL JAG SE FÖR FAN!!! ...Men det går ju inte. Suck.

111 dagar tills jag fyller år också. En evighet dit. Köp en present till mig då. Tack.

Jag undrar hela tiden vart sladden till min digitalkamera har tagit vägen? Vad fan. Den verkar vara helt försvunnen. Den behöver man ju, så jag måste hitta den. Frågan är bara hur man ska gå tillväga, jag har ju redan letat överallt. Mina uppladdningsbara batterier är hemma hos Danne också, och jag har inga nya vanliga så jag kan inte använda den förrän jag har köpt nya. Nu är det ju sommar så nu måste jag knäppa massa bilder. Så känner jag.

Nu lämnar jag er. Ska se varför Kyle inte fungerar, försöka iallafall. Kommer inte lyckas men man kan ju alltid försöka, eller hur?

Godnatt till alla som ska sova nu. Återkommer för er andra som ska vara vakna som jag.
Bye bye


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0