Skönaste dagen på länge

Publicerat: 2008-04-22 Kl: 22:39:54 | I kategori: Min vardag


Hejsan allihopa.

Idag har nog varit skönaste dagen
på länge. Vaknade ganska tidigt, vid 13 typ. Sen gick ja ut o möttes av vaarmaste vädret! :D Så jävla skönt, blev glad då. Sen var danne åxo vaken så det var ju ett stooort plus. Sen fixade jag mitt hår lite o tog på mej sommarkläder, sen kom Sebbe hit. Så gick vi ut och fixade lite saker, han spelade nere på Ica, sen spelade Danne o Sebbe lite fotboll och så. Sen gick vi tillbaka hem till mig, så gick vi med hundarna och mötte Kalle vid St:Olof, så spelade Tova fotboll på midälvaplan med Danne o Sebbe, hahah. Värsta gulliga :D Ångrar att ja inte har haft med mej kameran idag, men ska börja ta med mej den ut så kan ja bjuda på lite bilder ;) Har inga bilder alls eftersom ja formaterat om datorn. sämst.

Sen spelade Danne fotboll med massa folk borta på "Odenshov" som det så fint heter, hahaha. Planen där tennisplan låg förut.. Så gick jag Sebbe o Kalle hem till mig och jag bytte kläder för det började bli lite chilly ute, så kollade Sebbe & Kalle på film lite... Sedan gick vi tillbaka till planen men Danne var inte klar än, så vi drog ner till pizzan för Kalle skulle käka, så satt vi där och åt och kollade på The X-effect på MTV. Det är fett bra alltså :) Sen gick vi upp & hämtade min sötnos, så kollade vi lite när dom spelade.. Min älskling är bääst!! ;D Så jävla duktig alltså.

Sen nu har vi varit ute & åkt lite med Rickard, och Danne är fortfarande och åker bil med dom & fixar massa saker. Så jag och Kalle är hemma hos mej o chillar bara, jag har städat hela rummet, äntliiiigen.. Det såg ut som helvetet hade flyttat in i mitt rum, äckligt som satan men nu äre fräscht igen! Tur att man får sånadär ryck ibland så att man får nånting gjort, annars orkar man ju aldrig.. Men ibland så kommer det! Kanske är för att man inte står ut längre, haha. Danne kommer väl om nån timme eller så, och till dess ska jag & kalle kolla på Leo. Danne såg den igår men jag somnade direkt, så jag missade den :/ Men han sa att den var skitbra! Så nu ska jag se den.

Återkommer senare.


Emma.


längtar efter dej bror

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0