skön dag!

Publicerat: 2008-04-20 Kl: 22:19:45 | I kategori: Min vardag


Hejsan gott folk.

Idag har varit en rätt soft dag... Kom hem fett sent från Sebbe eftersom Kaj var så jävla seg o aldrig skjutsade hem mej. haha. Såg en konstig film hemma hos Sebastian, "Wierdsville" hette den, haha. Helt sjuk... Men den var rätt bra ändå. Sen vid 4 så skjutsade Kaj hem mig och min dator. När ja kom hem så fixade jag iordning med datorn o allt, skönt att jag har fått nån ordning på den nu. Äntligen! Tack sebs :)

Sen när jag kom hem så låg ja och danne och pratade en stund, min älskling. Sen så myste vi massa o såg på nån film :) Sen somnade vi imorse typ, 8 kanske. Haha! 9 till o med tror jag.. Helt sjukt, skulle inte ha gått o lagt oss och sovit ens. Men det gjorde vi iallafall, skönt vare o somna fast jag vaknade helt svettig femtusen gånger, jobbigt. Stackars Danne som va tvungen o ligga bredvid mig när ja va sådär varm. Sen skulle han spela match kl 16, så han gick vid halv15 och jag skulle kliva upp 15 och gå dit... Men jag vaknade aldrig :( suck, fan jag som inte brukar missa.. Så skulle jag träffa Vilma åxo men det missade jag ju åxo såklart. Jag och min sömn... Jaja.

Sen kom Sebbe och Linnea förbi och väckte mig, så åkte sebbe iväg så linnea var kvar ett tag här med mig :) sen kom Sebbe tillbaka och hämtade henne, och då kom Danne. Så fixade jag mat till han oså myste vi lite o lekte lite ;D Haha. Sen har vi bara legat och sett på tv osv. Jag har varit nere på Ica åxo, fett skönt väder alltså på kvällarna nuförtiden. Skönt med sommar snart!!

Sen nu sitter jag här med min älsklings Danne som säkert lär somna strax, vi har sett på Sanningens ögonblick och varit helt inne i det, haha. Jag ska väl tjata på sebbe att fixa drivrutiner till mitt ljudkort så ja kan se på mitt efterlängtade One tree hill! Kan se på Andra avenyn nu åxo eftersom datorn är LAGAD! Glad jag är över det alltså.

Nu har jag uppdaterat lite, ha det så bra. CIAO

Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0