grillning / huvudvärk

Publicerat: 2008-04-29 Kl: 21:13:20 | I kategori: Min vardag


Godkväll folket. (Tänkte säga godeftermiddag men jag kom på att kl var ju 21, inte 17)

Dagen blev inte så jobbig som jag hade trott. Humöret blev bättre efter ett tag och det var ju skönt.
Jag klev upp och tog på mig kläder, satte upp håret och gick ut på uteplatsen där jag såg att mamma pontus hasse & cissi satt och grillade. Då väckte jag Danne så gick vi ut och käkade :) Mycket gott. Fast nån matro fick man ju direkt inte.

Efter maten så drog Danne iväg och spelade fotboll & jag gick in och duschade. Sköööönt somfan alltså.
Efter jag hade gjort det gick jag ut och satt mig och var social ett tag och började gräva i lite åsikter ;) Haha! Hoppas jag har tur nurå. Fast det är ju ett tag kvar dit, tyvärr.

När Daniel kom hem igen så cyklade vi bort (han cyklade och jag satt på sadeln, haha) till midälvaplan där vi hittade massa folk som spelade fotboll. Hahaha Rickard höll nästan på att köra över Ryssen också, hahaha. Fyfan det var roligt men kunde ha gått riktigt illa detdär! Hahaha. Jävla dåre. Men jag frös så mycket så vi gick hem efter ett tag. Så har jag torkat håret och plattat de, vet inte vad vi ska göra nu. Eller Danne ska väl se på matchen och jag ska väl sitta här och göra ingenting.

Jag vill färga håret också. Har en jättefin färg i huvet som jag vill ha... Men det blir lite svårt att göra det själv så jag måste gå till en frisör iallafall, så mycket har jag förstått. Får se hur det blir, hoppas bara att färgen går att få på håret, haha. Men det blir nog inga problem! :) Måste prata med mormor om detta;)

Nu orkar jag inte skriva nåt mer just nu. Ska läsa lite bloggar och sen kolla vidare. Uppdaterar senare.
Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0