BÄÄÄSTA DAGEN!!!

Publicerat: 2008-04-25 Kl: 22:52:26 | I kategori: Min vardag


Hejsan alla.

Blev väckt imorse halv10 av mamma som hade panik, för att hon fick ett samtal & blev påmind att vi skulle på möte kl 10. Så då var det bara att kliva upp, ta på sig kläderna & tvätta ansiktet sen springa iväg. Vi promenerade dit, skönt väder somfan ute imorse. Även fast jag bara sovit jättelite så var det otroligt skönt att röra på sig litegrann och vara vaken innan 12 :) Men var ju såklart less, hatar att sitta där och lyssna och prata blablabla.. Lyssnar nästan aldrig ändå. Hade två möten på raken så jag var måttligt less över att jag skulle spendera dom kommande 2 timmarna  till att sitta där och babbla. Blää.

DÖM OM MIN FÖRVÅÅÅÅNING när jag ser MIN ÄLSKADE BROR KOMMA GÅENDE NÄR JAG ÄR PÅ PARKERINGEN UTANFÖR !!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH :D :D :D :D :D :D :D :D (L)(L) Jag blev så JÄVLA GLAD så jag började grina som en idiot haha. Det var nog meningen att vi skulle träffas där, hihi. Hade ingen jävla aning om att han skulle vara där, och tvärtom. Fyfan vad lycklig jag blev :)... Det har jag levt på hela dagen och kommer nog att leva på det resten av tiden tills han kommer hem igen. Blev skitledsen när han var tvungen att åka & vi fick säga hejdå. Blir alltid ledsen när jag ska gå ifrån han för jag vet aldrig när vi ses nästa gång... Saknar honom så sjukt mycket alltså. Men blev iallafall riktigt riktigt lycklig när jag såg han komma där. Mamma sa  "Haha jag tyckte det såg ut som Tobbe"... så skrattade jag lite lätt, sen fick jag en klump i halsen när jag såg att det var han så jag bara sprang dit o kramade han. Kom hem nu och stanna hemma..

Mötena gick iallafall ganska bra, över förväntan faktiskt. Men man slipper ju aldrig undan, såklart. Vill verkligen sluta med massa möten hit och dit men nu blir det ju iallafall lättare när jag och mamma ska gå tillsammans. Längtar tills allt är över. Blä.

Promenerade iallafall hem sedan med mami, vi gjorde ett ärende åt henne samtidigt åxo :) Sen gick vi in på konsum och där träffade vi mormor, min lilla mormor. Inte träffat henne på ett tag så det var roligt!

När jag kom hem så sprang jag in och väckte Danne & berättade att jag hade träffat Tobbe. Han blev jätteglad för min skull, sen somnade han om. Haha sötnosen min.. :) Sen gick jag ut i köket & fikade med mamma. Jättegott var det. Blev hur mätt som helst, och eftersom det var så bra väder och jag hade fått en ny bok från Illustrerad Vetenskap & en ny tidning så gick jag ut och satt mej och läste lite. Sen hämtade jag mitt täcke och somnade där ute. Hahaha. Vaknade av att jag låg med benen åt varsitt håll och tröjan uppdragen till under brösten för att jag svettades så mkt i solen och under täcket. Hade legat sådär i 3 timmar, hahaha. Vafan folk måste ha tänkt när dom gick förbi och såg mig ligga som ett cp sådär. Hahaha... Jaja, när jag klev upp så hade jag så förbannat ont i nacken eftersom jag hade legat så konstigt. Så jag gick in och la mig bredvid Danne på kudden, och där somnade jag igen. Skööönt med en till powernap ;) Sen klev jag upp och umgicks med mamma och hennes kompisar.

Nu är det kväll och mina Kyle XY program funkar inte !!! Vafan är felet, undrar jag då? Suck. Jag som vill se det... Älskar det programmet, hur bra som helst! Så jag får se Scary Movie 2 istället, haha. Den är rätt bra åxo. Men helst av allt vill jag se Kyle XY :(

Älskar dej Daniel Valderrama Medina, min finaste pojkvän. Allt är så underbart nu, är så himla lycklig med dej & är så glad att du stannat vid min sida och hoppas att du alltid kommer att göra det. Du & jag, always and forever. Min älskling. Love you

Skriver nog mer sen, återkommer.

Ciao. Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0